Predstavnicima osnovnih i srednjih škola iz Mačvanskog i Kolubarskog okruga i iz gradova Sremska Mitrovica i Ruma, predstavljene su usluge karijernog vođenja i savetovanja (KViS) koje se sprovode u okviru projekta „Znanjem do posla“. Usluge KVIS-a namenjene su mladima od 15 do 30 godina, kao i starijima ukoliko pripadaju teže zapošljivim kategorijama društva, kako bi se unapredile njihove veštine upravljanja karijerom i stvorili povoljniji uslovi za brži radni angažman.
Zahvaljujući projektu, na inovativan, zanimljiv i konkretan način, unapređujemo uslove za brže zapošljavanje mladih i povećavamo njihovu šansu da dođu do željenog posla. Istovremeno, holističkim paketom usluga i aktivnosti, želimo da promovišemo i humanije i inkluzivnije društvo koje brine ne samo o budućnosti mladih, već i o teže zapošljivim kategorijama društva.

Hvala NIRAS osoblju zaduženom za implementaciju programa u Srbiji, hvala brokerima iz Kragujevca iz BIPS-a


Realizovali smo radionicu u odeljenju trećeg razreda Škole primenjenih umetnosti u Šapcu. Radionica je bila podeljena u tri tematske celine: Intervju sa poslodavcem, radna biografija i LinkedIn socijalna mreža.